Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
B. Smart
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cursuri generale de limba turca
630 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cu o traditie de peste 4 ani in predarea limbii turce, Centrul B.SMART se poate mandri cu sute de cursanti care au invatat limba turca si continua sa studieze la centrul nostru.
Cursurile sunt atractive, bazate pe comunicare, jocuri de rol si dialoguri in perechi.
Fiecare modul cuprinde 42 de ore, iar fiecare nivel (incepatori, elementar, mediu inferior, mediu superior) cuprinde 3 module.
Materialele de curs, special concepute pentru cursantii romani sunt oferite gratuit de centrul nostru.


Fiecare cursant al centrului B.Smart beneficiază în mod gratuit de:

Evaluare permanentă a cunoștințelor, evaluări finale și intermediare.
Manuale de limba turcă, editate de centrul B.Smart
Materiale suplimentare: fișe de activități, seturi de exerciții, traduceri și retroversiuni, planșe cu noțiuni gramaticale și de vocabular.
oră de conversație cu nativi în fiecare modul în cadrul Zilei Invitaților. Cursanții sunt încurajați să folosească în conversație toate noțiunile de vocabular și gramatică acumulate pe durata cursului.
Îndrumare permanentă din partea trainerului. Profesorul oferă consultanță cursanților, recomandă cărți, cursuri, dicționare, pagini online, metode de învățare specifice limbii turce, ajută cursanții să se înscrie la cursuri sau tabere organizate în Turcia.
La finalul fiecărui modul absolvit, cursanții primesc ca bonus CD-uri cu lecții, programe, filme în limba turcă; o mapă-portofoliu cu tabele ce includ noțiunile de gramatică și vocabular studiate în modulul respectiv.
Acces la materiale în limba turcă: ziare, reviste, enciclopedii, CD-uri, dicționare, cărți, broșuri turistice.
Test pentru plasarea de nivel – gratuit.
Feedback personalizat individual după fiecare testare, dar și la sfârșitul cursului, pentru întreaga activitate. Trainerul recomandă fiecărui cursant în parte teme și activități pentru a-l îndruma sau pentru a-l corecta, îi evaluează progresul și îi oferă recomandări pentru continuarea studiului limbii turce.
Certificate de participare și diplome de atestare a cunoștințelor.

Inscrierile au loc pe tot parcursul anului, iar cursurile incep in momentul in care se inscriu 6 persoane pentru acelasi nivel!

Te asteptam cu mult drag!
Din Gura in Gura